Princeza istoka

Princeza Istoka je tradicionalna manifestacija izbora najlepše devojke Istočne Srbije, koja se održava u Boru. Na ovoj manifestaciji, koja se prvi put održala 1997. godine, do sada je prodefilovalo preko 300 takmičarki (iz Bora, Zaječara, Niša, Paraćina, Ražnja, Aleksinca, Prokuplja, Pirota, Negotina, Kladova, Knjaževca, Boljevca, Sokobanje, Majdanpeka itd.), a ceo šou pratilo je preko 50000 gledalaca! Na manifestaciji Princeza Istoka u revijalnom muzičkom programu, učestvovali su i mnogobrojni pevači poput Jelene Karleuše, Seke Aleksić, Dragana Kojića Kebe, Ivana Ivanovića Đusa, Pepe Sekse, Ilde Šaulić Ane Stanić i drugih.

Tradicija ove manifestacije su i vredne nagrade za pobednicu i prve dve pratilje. Tako je poslednja pobednica dobila petodnevno nagradno putovanje u Beču!

O manifestaciji Princeza istoka pisali su Blic, Kurir, Tanjug i drugi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jbBmo5znZN4[/youtube]

Devojke ukoliko želite da se oprobate u našem takmičenju, pratite sajt naše produkcije, našu Facebook i Twitter stranicu i bićete na vreme obaveštene o načinu i vremenu prijavljivanja na jednu od najvećih manifestacija u Istočnoj Srbiji!

Ukoliko želite više informacija o samom načinu prijavljivanja, takmičenju Princeza istoka i svim informacijama vezanim za ovaj šou, možete pitati i pisati na našem forumu.

FOTO GALERIJE – po godinama

1997

2004

2008

2009

2010

2011